Mot Sundsvall



Godmorgon bloggen! Eller.. jag åt nyss frukost iaf, vaknade lite över 1 idag. Orkade helt enkelt inte kliva upp. Var helt död :o Så fick jättebråttom att packa, städa, fixa mig osv. Är fortfarande inte klar men man måste ju slänga upp ett inlägg innan man åker, har ingen dator på en hel vecka sen ju! Tåget går halv 7, men vi ska åka om en timme redan. Måste fortsätta packa nu. Ses om en vecka! ♥

Hos Rebecca

Hej bloggen! Nu är jag hos Rebecca. Vi var uppe typ till 3 igår så vi e lite trötta haha :) Vi har haft skitkul :D Idag ska vi bada jacuzzi också :) Sen måste jag hem & packa för imorgon åker jag & Elin till sundsvall :)
Får se om jag slänger upp ett inlägg innan jag åker ♥


hemsk bild! men det var den enda jag fick lägga upp av rebecca, xD

26 december

Nu är julen slut! Fan va tråkigt :( Det går alltid så himla fort. Jaja, julafton var ganska bra. Vi fikade, kollade på kalle anka & gick och suktade efter alla 100tals julklappar under granen. Sen åt vi julmat och Sen öppnade vi dem äntligen :D Jag fick många grejor men det bästa var nog alla smycken & iPod-högtalaren! Juste & så gillade jag tröjan jag fick av farmor Tack farmor! Presentkort för 500kr på Cubus var ju inte heller helt fel ;) Senare på kvällen sen följde vi med Johnny & Ewelina hem & sov över, hon fyllde år dan efter så då firade vi henne då också & fikade & åt god mat & spelade Wii :) Så det var kul, imorgon (eller rättare sagt idag) ska jag till Rebecca och sova över för hennes föräldrar skulle typ på nån fest :D Sen på söndag ska jag packa för på måndag åker jag & Elin till sundsvall !! :D Ska bli kul att träffa alla gamla polare där uppe också :)
Nu tänkte jag visa lite bilder från julafton för er :)


Granen





jag tomten & farfar


Dukat bord, dock bara för de vuxna. Jag & Elin fick sitta i soffan vi xD


Gött


Ja, Elin dricker öl hon :) Haha nej tyvärr var den tom men hon skulle nog så gärna velat ha, Elin älskar öl vet ni :) Speciellt Norrlands Guld.


käk


Sött par!


Jag fick ett stort paket och blev jäääätteglad


Ännu mer paket :D


Farfar & Pappa. Fråga mig inte varför han har hawaii-skjorta på sig....


Farmor-jinko & Elin


Elin fick sims 3 :O

Sådär! Nu orkar jag inte ladda upp mer xD ! Tog över en timme kan jag berätta. Nu är den halv 3.
Kanske borde sova.. Natti natti

Julafton


Julafton idag! Har längtat så!! Vi hade lilla julafton hos mamma i tisdags & då fick jag bla. ett silverarmband, örhängen,  pyjamas, underkläder, kläder m.m & en lila iPod! Tack så mycket! Blir nog några fler julklappar idag :) Snart kommer släkten hit, dvs farmor, farfar, farbror & Ewelina. Vi ska kolla på Kalle Anka & äta julmat. Skriver sen vad jag fått för något och lägger upp bilder! :) God Jul allihopa!! <33


21 december

Tjenixen bloggen! Idag så drog jag med Elin till Väsby centrum. Vi handlade de sista julklapparna och fikade. Nu är jag Äntligen klar med julklapparna, och hoppas såklart att alla blir nöjda :) Önskade jag hade mer pengar så att jag kunde köpt det jag egentligen velat, men eftersom det är så många att köpa till i år så får jag hålla mig till billigare saker. Ändå har jag köpt för över 1000kr, om jag inte räknat fel xD Just nu sitter jag här framför burken & lyssnar på spotify, som vanligt. Ikväll är det Anna Ankas jul, haha det är så bra! Imorgon tänkte jag träffa Rebecca & Lisa en stund. På kvällen sen ska vi ha lilla-julafton här med familjen Larsson Litzén. Jag & syrran är ju hos pappa & firar jul det här året så vi öppnar mamma & lasses julklappar innan vi åker dit :)

Bjuder på en bra låt , Kiss And Tell - You Me At Six


T-shirts



VILL HA!!! Såå snygga! Tycker den första är riktigt cool, men synd att inte edward var med på den också. Vill gärna ha en på honom, men alla på han är så tråkiga. Men det lutar nog mot den första. Jaja, Om någon ser dethär, så önskar jag mig dessa i julklapp (eller när jag fyller år). Finns på cdon.com för 199kr. 

Arg

Just nu är jag så jävla arg!!!! Allt är bara skit!!!!!!!!!!

Snö



Oj vad det har snöat, det är hur mycket snö som helst ute nu! Självklart blev man mulad ett antal gånger idag xD Men det kunde ha kommit om två dagar, för just nu är jag hos pappa & har inga vinterskor & converse är ju härligt att gå i mitt i vintern :) Nej, imorgon så jäklar ska de få igen, ska ta på mig tjocka vantar iallafall. Sen har vi inte första lektionen imorgon så jag har sovmorgon. Tycker det var bra för vi ska ha volleybollturnering imorgon ändå till halv 5 & sen har vi avslutning & sen JULLOV :D EN skoldag kvar nu Emelie, kämpa!!
Nu måste jag skynda mig att duscha så jag hinner se Andra avenyn sen ♥


12/12

Godmorgon bloggen! Sov länge idag :) Idag skiner solen & det är iallafall lite snö på backen :) Hade tänkt gå ner till centrum & kika runt på julmarknaden om jag hittar nåt, har några kvar att köpa till :) Sen ska jag nog bara ta det lugnt och njuta av helgen. Juste, Erik vann idol! Jag tycker nog att det var bra, för då kan Calle skapa sin egen musik & så, för jag vet det kommer gå minst lika bra för han som för Erik :) Ärligt talat så gillar jag Calles röst mer än Eriks ;) 


han e grym! :)

Idolfinal!!

Tjena bloggen! Idag var det absolut sista fredagen i skolan år 2009! Känns lite sorgligt, haha vet ej varför. På onsdag är det julavslutning♥ Idag var det lång skoldag & efteråt så julshoppade alla vi tjejor :) Just nu sitter vi & kollar på idol, ärligt talat så vet jag inte vem som är bäst, Calle e bra men samtidigt är Erik skitbra också så jag vet inte. Men jag tror att Erik vinner! Fast jag gillar Calle, han e så skön :D Om han vinner ska jag helt klart köpa (ladda ned) hans skiva! Denna kväll är ingen vanlig kväll för Emelie, det finns inga chips, inget godis, ingen glass.. magen kurrar. Jaja, det får bli fasta ikväll då. Haha, det skadar egentligen inte att va nyttig men men, man blir ju deppig :S Får skaffa lite sånt till imorgon istället!


Julhandlat

Hej bloggen! Igår åkte vi in till stan & handlade julklappar. Jag har ungefär hälften kvar att köpa till nu. Men bra gjort att fixa hälften på en dag? ;) Var på In & Finn vid Fridhemsplan och där har de hur billiga bra saker som helst, så allt blev bara 250kr :) Sen åkte vi & fikade världens godaste focaccia (stavning?). Idag är det piss-söndag. Men jag ska försöka tvinga med mamma till Väsby centrum. Är fortfarande shoppingsugen :) Skulle nog behöva köpa lite nya kläder & fixa lite fler julklappar. Så vi får se om jag kommer hem med något :)


Äntligen fredag!!

Nu är det helg! :D Fyfan vad skönt! Och ikväll är det Idol! Jag har absolut ingen aning om vem som vinner, men jag skulle gissa på Tove. Fast den sem är duktigast (enligt mig) är Calle♥ Sorry Erik, men du kommer iaf alltid att vara snyggast ;D Ja idag då, faktiskt fick vi supergod mat! 200-grammars hamburgare med riktig köttfärs, inte nåt skit som man köper färdigt utan riktig mat :D Haha, och de som matstrejkat förut fick inte äta idag. Behövde verkligen äta för att orka med hela dan eftersom vi gick ändå till 4. Vi har ju syslöjd sista timmarna, men vi blev lite trötta så vi flumma bort typ halva lektionen xD Jag håller på att sy pyjamasbyxor, och det blev några tygremsor över som beccy förvandlade till snygga hårband , eller vad man nu ska kalla de. Haha. Själv designade jag en topp till henne, som ni kan se på bilden. Tycker den blev riktigt snygg faktiskt (:
Nu blir det mat & sen myskväll ♥






Skola imorgon, usch orkar inte.. 
Tur att ni finns tjejer, you make my day ♥ 





vintern är här

Imorse när jag gick ut kändes det verkligen som vinter. Var verkligen svinkallt! Fast det var inte lika mörkt eftersom det var så mycket frost. Eftersom man bor i stockholm får man vara glad om man får lite vitt på backen, även om det inte e riktig snö. Men det kommer väl..
Denna dag har varit rätt bra, gick bra på proven & så slapp vi sista två lektionerna så jag slutade 13.20, istället för 4. Riktigt nice :) Det roligaste var nog på dansen idag, vi dansade ju foxtrot. Det blev som värsta dansbanan med mörk belysning, discolampor & värsta dansbandsmusiken, bland annat Rolandz, ni vet robert gustafssons dansband. Haha :D Jag hann dansa med alla, vissa verkligen sög medan andra var riktiga gentlemän :) Jaja, nu kan jag det iaf. Bra om man ska gå ut & dansa sen nån kväll i vuxenlivet ;) Nästa vecka blir det bugg, ännu roligare :)
Bjuppar på denna bugglåt:


Rolandz - Inga-Lill


Nu luktar det gått ifrån köket, vad kan det vara? Jo kladdkaka :D♥


skoltrött..

Jag vill ha lov NUUU!!! Är Så trött på skolan. Men imorgon är det exakt 2 veckor kvar tills jullovet! Inte så långt egentligen men känns som det. Just nu sitter jag & pluggar förfullt. Imorgon är det bildprov & på torsdag dans och spanskaprov. Men sen är det inget mer prov tror jag. Sitter också och lyssnar på musik på spotify. Har hittat massor av bra musik, så tänkte dela med mig av lite:



Dead By April - Promise Me



Future Of Forestry - Thinking of you




Silverstein - My heroine



Itchy Daze - Monster      (älskar den här låten!)


Lägger ut fler sen :) ♥

RSS 2.0