Norrland imorgon

Imorgon åker jag & Elin upp till Sundsvall igen, ..som vi gjort typ varenda lov hitills. Vad annars ska man göra liksom? Hoppas bara att tåget inte blir inställt, som de flesta andra har. Roslagsbanan har ju inte gått på hela veckan heller men hoppas det är bättre med X2000 tågen så vi slipper åka buss. När vi kommer upp har jag inte så mycket planerat än att jag ska till frissan på måndag. Och så kommer det väl bli stan några dagar. På tisdag fyller jag år också! Ska bli kul å bli 15 faktiskt! Behöver egentligen inga presenter.. känner inte att jag vill ha något..förutom en sak men det får jag säkert inte. Iaf, det ska bli kul att komma upp ett tag, då blir det roligare sen att komma hem och börja skolan osv.. elr roligt å roligt, mindre hemskt menar jag! Men är så jävla glad att det är lov :D Och det är fredag vilket betyder myskväll!
Och som vanligt kommer jag inte kunna blogga elr någonting under lovet eftersom mormor & morfar inte har någon dator (om jag inte lånar någon annans dator)


Sitter här och pluggar

Nu har jag suttit typ hela dagen och pluggat. Skrivit ett helt arbete om Selma Lagerlöf och nu pluggar jag till spanskaprovet. Ja, söndagar Är tråkiga och sega. Och så är man deppig över att det är måndag imorgon igen. MEN det är bara den här veckan kvar sedan SPORTLOV! Och plus att det bara blir 4 skoldagar eftersom på torsdag åker vi till Romme. Vi får se hur det går.. är lite nervös, litar inte riktigt på mig själv när det gäller det där. Är så jäkla rädd för liftarna och ifall jag kommer fastna eller ramla av.. Har många roliga historier på lager kan jag säga. Men som tur är har mamma sagt att det iaf inte kommer vara isigt i backarna (min stora fasa, isigt + brant = ta av skidorna och gå ner). Hoppas hon har rätt men det brukar hon ju ha. Positiv nu Emelie, det blir nog jätteroligt!


... *host*


20/2

Hej nu är det lördag igen! Trevligt trevligt! Har inte bloggat på länge men det är för att jag varit sjuk.. I onsdags bodde jag på toaletten och kräktes hela tiden och efter det fick jag feber. Har inte kunnat äta någonting förrän igårkväll. Usch hatar att vara sjuk! Det värsta som man kan få är ju magsjuka! ..Men nu är jag nog frisk!
Idag tänkte vi i familjen åka in till stan, bowla och äta på någon restaurang. Det blir nog roligt :)

Just det, ikväll är det melodifestivalen! Hoppas verkligen att Darins låt är bra! Skulle visst vara en ballad så.. tveksamt ;) Alcazar skulle också vara med & Elin Lanto. Resten verkar bara vara skit.
Någon som tänkt på att om Darin också går vidare så blir det hela 5 killar i finalen? Någon av de kommer säkert att vinna, för det är ju mest tjejer som ringer och röstar på snygga killar. Inte tvärtom.
Jaja, slutsnackat om det!




Musik

Lite bra musik :)


Maroon 5 - This Love


Sara Löfgren - Starkare


My Chemical Romance - Helena


Panic! At The Disco - I Write Sins Not Tragedies



Mando Diao - Gloria

 

 


Sjuklingar

Nu är det verkligen ett sjukhus här hemma. Elin är magsjuk, Olivia har feber och pappa är också jättesjuk.
Tvätta händerna och låta bli att pilla sig i ansiktet är det som gäller. Och att hålla sig borta från dem.. vill verkligen inte bli smittad!

Nu tänkte jag sätta igång att plugga lite & lyssna på musik medans. Sedan får jag väl ta och laga någon middag till mig för annars blir det nog inget idag verkar det som..


Glad alla ♥ dag



Denna dag har varit jobbig men rolig :) Fick gå upp redan 8 idag så vi skulle hinna till gudstjänsten kl 11 inne i stan. Var väldigt annorlunda där, har aldrig varit på en katolsk gudstjänst förut. Sen iaf åkte de andra hem & då tog jag, Rebecca & Julia tunnelbanan till t-centralen och åt i kungshallen, kollade i affärer vid hötorget & gallerian & fikade & bara gick runt i stan. Så det var väldigt kul, fast jag kommer ha fet träningsvärk i benen sedan.. känner det nu.
Skola imorgon då, trååkigt. Skulle göra vad som helst för att det skulle bli lördag nu!
Nu ska jag & Elin äta upp chokladhjärtanen som vi fått av gulliga mamma♥
Glad alla hjärtans dag alla!


19 dagar tills jag fyller år!

Idag är det exakt 19 dagar tills jag fyller år! Kul å veta va? Längtar faktiskt till jag blir 15, orkar inte vara 14 längre.. känns så litet. Längtar inte så jättemycket till just presenterna, eftersom jag inte önskat mig något speciellt. Förutom en bärbar dator då.. får se om jag får det men man ska inte ha för stora förhoppningar för då blir man besviken ifall man inte får just den grejen. Önskade mig en moppe förut, men tror jag skippar det. Många anledningar till varför.
Jaja, just nu sitter jag här vid datorn & lyssnar på spotify. Försöker hitta lite nya låtar till ipoden. Men jag tror nog jag tagit alla bra låtar som finns för jag hittar verkligen ingen mer som är bra! Bara konstiga..

Just det! Ikväll börjar nya serien Vampire Diaries på 6an. Verkar skitbra! Tror det var kl 8.
Missa inte !




Bästa låten ever

Den här låten är ganska gammal men ändå skitbra! Älskar den! Lyssnade på den hela tiden när jag var mindre. Haha, videon är dock lite wierd men det skiter vi i, den har ju några år på nacken :)


Nickelback - Hero

HalliHallå

Fick hjärnsläpp nu.. kommer inte på vad det var jag skulle skriva..var nånting. Jaja, skriver om vad jag gjort idag då.. väldigt intressant xD Jag & mamsen åkte till Väsby centrum och fikade & kikade runt i olika affärer. Köpte tre tröjor och lite underkläder. Är lite deppig som vanligt att helgen är slut redan. Kommer bli en jobbig vecka -.- Längtar bajsmycket till våren! Liite vårtecken var det idag iaf, solen sken :D Men längtar till mars för då brukar det börja bli varmare och så fyller jag ju år då också! :) Snart snart!
Nu ska jag slappa lite framför tvn (det är väl Blåsningen ikväll?) och sen gå å knyta mig.




RSS 2.0