Äntligen klar

Äntligen är jag klar med SO-artikeln! Har hållt på nonstop ända sedan 10 imorse, så jag hoppas verkligen jag får bra betyg för den. Nu ska jag bara slappa! Måndag imorgon.. buhu


Parfym



Vart kan man köpa denna parfym?? Hittade den idag i taxfreen men hade ju inga pengar..
Har fortfarande kvar lite av doften på armen, luktar så jääkla gott! Måste Ha Den Nu!! Heter NafNaf Too.. Finns nog bara att köpa i taxfrees eftersom den kommer från utlandet.
BER om någon reser någonstans att kolla efter denna i taxfreen! GAAAHHH HA-BEGÄR!! 
Ville bara säga det .. :) 

Kryssning



Idag åkte vi till Norrtälje & åkte kryssning till Åland fram & tillbaks. Var väl ganska kul, bättre än att sitta hemma iaf. Var roligt att kolla på alla onyktra människor & alla gamlingar som dansade. Martinez var där & spelade.. de svänger verkligen! Men sen blev jag lite förbannad för jag skulle spela på en spelmaskin, men jag trodde jag stoppat i 10kr och så funkade den ändå inte. Så gick vi och så kom det en kille & stoppa i 1kr och så startade den! Skit säger jag bara ! xD Annars var det bra att man slapp gå hungrig, först fikade vi massor & sen åt vi på buffé, gudomligt god mat men som alltid när man är på buffé & allt e gratis så blir man proppmätt på en gång innan man hunnit tagit av allt. Men det bästa var taxfreen, fanns huur mycket fina saker som helst, smycken, parfymer, väskor kläder! Hittade en parfym som jag nog ska köpa sen. Hade ju såklart inte med pengar idag xD

Ikväll är det Robinsonfinal!! Sorgligt.. älskar ju det programmet! Iaf hoppas jag Sanna eller Anders vinner!


Snart fredag

Nämen hej bloggen. Shit vad jobbig den här veckan har varit. Massor av plugg & bara skitväder. Det är verkligen hemskt på morgonen att tvingas kliva upp från sin varma gosiga säng & ut i snöstormen & kylan.. till skolan dessutom. Blä säger jag bara. Sedan har jag ända sen jag kom hem stått i köket och gjort köttbullar till middag. Var inte lite heller xD MEN imorgon är det fredag igen och om 5 min är det Robinson! :o Okej måste springa ner & kolla på det!


Robinsonlåten :)


Jag orkar inte



Jag orkar inte plugga.. Jag orkar inte duscha.. Jag orkar inte städa rummet.. Jag orkar inte välja kläder.. Jag orkar inte kliva upp kl 6. Jag orkar inte gå till skolan!! VILL HA HELG NUU!


<333



Såg en kille idag i skolan som hade en deadbyapril t-shirt så då ploppa idén upp i mitt huvud! Kollade på deras hemsida & hittade den här tröjan.. 
SKIITSNYGG ju! Men dream on Emelie... 500 kr plus att den inte finns i lager ens xD


Robban på väggen




Man kan bara inte låta bli att älska min nya affisch<33
I´m in love säger jag bara!


Att det ska va så svårt att komma på en rubrik..

Satt på bussen idag och drömde om hamburgare...(wtf??) jag var jättehungrig som vanligt efter skolan eftersom det inte blir mkt äta där... Och så när jag kom hem sa pappa att vi skulle äta mcdonalds idag!!! Blev så jävla glad! Japp krävs bara lite för att jag ska bli lycklig :')
Nu har jag bara lite glosor kvar att plugga på sen kan jag koppla av & så ska jag nog lägga in lite mer musik i ipoden.


En bra låt! Kris Allen - Live Like We're Dying


Gud va bra

Såå härligt med sovmorgon! Och som sagt hade jag kemiprovet idag, alla gick typ å var skitnervösa hela dagen eftersom vi hade det sista lektionen. Fick hjärnsläpp på vissa saker men jag kommer nog iallafall få godkänt! Tummen upp! :) Brabra :)
Äh, kan det inte vara fredag nu. Orkar inte gå upp på morgonen xD


Hejhopp

Dagen gick ganska fort idag :) Måndagar & tisdagar är korta & så är det inte så jobbiga lektioner heller. Hoppas verkligen jag klarar kemiprovet imorgon, har sån ångest... jag har ju pluggat som en galning och om jag inte klarar det blir jag så jäkla besviken på mig själv. Måste fortsätta plugga nu ;/


Dead By April<3


Bara Älskar den här låten <3



"Into the fire on my own, I know I won't see your face again, hey!
Are you sitting there alone, hey-ey, Are you thinking like me, of the laughing times,
or of the sad and loving times?
everything that's left from us
(is fading away)"

"Promise me to think of us, as a time so beautiful
Promise me to think of us, still bright, still colourful
Promise me to look back at us, as a time in your life, you enjoyed"

"Surrounded by flames everywhere, what I used to be, I'm not even there
The absence of you is killing me, hey-ey, are you thinking like me, of the laughing times,
or of the sad and loving times?
everything that's left from us
(is fading away)"

"Promise me to think of us, as a time so beautiful
Promise me to think of us, still bright, still colourful
Promise me to look back at us, as a time in your life, you enjoyed"

"(Promise me, promise me) I will be fine without you,
(Promise me, promise me) There is more in my life to see you
(Promise me, promise me) I will be fine without you
(Promise me, promise me) There is more in my life to see you"

"(Can you promise me?), to see you
(Can you promise me?)"

"Promise me to think of us, as a time so beautiful (so beautiful)
Promise me to think of us, still bright, still colourful (still colourful)
Promise me to look back at us, as a time in your life, you enjoyed"


Pluggar kemi ..

Hej bloggen, var ett tag sedan! Som vanligt tog helgen slut på en gång.. buhuu.. Jag njöt verkligen av varje sekund. Har inte gjort så speciellt mycket, eller egentligen har jag pluggat stenhårt till kemiprovet som är på tisdag. Det är fan det jobbigaste ämnet som finns, iallafall för mig och min hjärna. Ibland fattar jag verkligen noll och jag vet att jag kmr blanda ihop allting sen på provet, även om jag egentligen kan det -.- Bara för att jag ens ska få godkänt måste jag råplugga. Jobbigt. Men jag har lagt in massor med ny musik i ipoden som jag lyssnat på samtidigt, så då blir det lite roligare iaf :)

Bara 5 dagar till FREDAG nu<3



SLhelvete

Är så jävla trött på SL!! Är det så svårt att få tågen funka på vintern?? Imorse var det nån jäkla strömavbrott så inga tåg gick alls och alla ersättningsbussar var helt proppfulla. Och så står det så himla otydligt vad det är för nummer och vart den går osv. Och när man ska ta bussen hem så skriver chaufförjävleln fel nr på bussen & svarar inte ens på frågan vilket håll den ska gå. Sen åker den och så går den åt mitt håll iallafall!! Sen kom det antagligen ingen annan buss utan alla idioter som skulle med den stog väl kvar och frös ihjäl. Själv fick man gå hem i kylan utan vantar å allt. Och varför ska det behöva vara så jävla kallt för?!
Är trött på allting!! Skolhelvetet också.
Det är inte bara det här jag är arg för utan det är vissa andra saker också som jag inte tänker skriva här..


Skitsöndag

Känns så jävla surt just nu. Det är söndag, jag fick inte sova så länge jag hade velat, sista dagen på lovet & imorgon börjar cp-skolan. Kommer få kliva upp 6 timmar innan jag brukar. Uhhhh det sista jag vill verkligen. Längtar till gymnasiet då det inte är såna regelbundna tider & lektioner osv, tycker det är så tråkigt. Hatar grundskolan!! Visserligen vet jag inte hur det är i gymnasiet men det verkar mer fritt, på vissa får man typ varsin laptop med på alla lektioner & plugga på datorn ;) Det vore riktigt nice! Ska försöka skynda mig att gå ut 8an , haha. Sen är det bara 9an kvar. Det blir nog jobbigt, om man ska satsa på högre betyg alltså, vilket jag verkligen skulle behöva göra. Mina e väl sådär.. haha här har ni slöfock nr 1. Nej usch, slutsnackat om skola :S Ska njuta av sista dagen nu... :'(


Heron City

Idag bowlade vi som sagt. Vi åkte till Heron City som vi hade tänkt. Det var väldigt kul faktiskt, fast var väldigt mycket folk där. Men det gick ganska bra för mig faktiskt, tror jag vann över pappa (vi fick inte veta slutresultatet) ;) Elin gick det väl sådär för i början eftersom hon e van med "staket" eller vad det nu heter, men på slutet var hon ju farlig xD




Bowling

Idag ska jag pappa & Elin åka in till stan & bowla.
Vet inte riktigt vart nånstans men det kanske blir i Heron City,
hoppas det iaf. Var skitlängesen jag bowlade sist så det ska bli kul! :)


Lite bilder från Nyårsafton

Här kommer bilder från Nyårsafton & lite annat från Sundsvall :)


Ser inte så brant ut men det var det kan jag berätta :) Älskar att åka pulka! :D


Morfar i sina snygga täckbyxor som han fick i julklapp av mig :D


Vi hade lilla julafton med mormor & morfar. Tillomed tomten kom :o


Mormor fick nog mest julklappar :)


Nyårsafton! :D


Bjuder på denhär.. vet inte riktigt vad Elin håller på med xD


Vi (försökte) grilla marshmellows, de började alltid att brinna xD


Mamma, & Elin som apar sig som vanligt :)


Enda bilden jag fick på en raket, svårfångade de jäklarna :P

Hemma i Åkersberga nu

Nu är jag hemma :) Har haft det hur bra som helst i Sundsvall! Frukost på säng varje morgon, shoppat, träffat gamla polare, solat i mormors solarium, åkt pulka, shoppat igen & bara levt livet! :D Och så firade vi ju nyår & åt jättegod mat! :) Vill tillbaka.. saknar kompisarna redan :( Men det går ju inte eftersom the hell börjar på måndag -.- Nej blir bara stressad av att tänka på det, så ska försöka att Inte tänka på det resten av lovet.
Idag hade jag en rätt så bra dag. Förutom att jag inte fick sova så länge som jag skulle velat eftersom mamma ringde & väckte mig -.- Började dagen med att kolla på Rasmus på luffen som gick på tv, haha fråga mig inte varför, bara fastnade där liksom. Åkte själv till Väsby centrum sen & köpte två nya tröjor & en present till Elin som fyller år på tisdag :) Då blir fyller hon tonåring, 13 bast, inte så mkt enligt mig xD Själv fyller man 15 om mindre än två månader :D Längtar! Och om en viss person läser nu så önskar jag mig en laptop! :)



RSS 2.0