GLAAD

Hej bloggen!
Idag är jag väldans glad ^^
För vi har fått vår första kusin! En liten kille :D
Längtar tills vi får se honom!

Måste bara skriva ett inlägg

Måste bara skriva ett inlägg innan jag går och lägger mig... fast jag har inget direkt att skriva om. Måste sova nu! Fast datorn håller fast mig. Hehe, nej allvarligt Emelie, du ska upp 6 imorgon GÅ OCH LÄGG DIG!!! okej då..

Soffpotatisen emelie

Idag har jag typ inte gjort ett enda skit. Bara hängt framför tvn & datorn. Man behöver en sån dag i veckan.. annars skulle man aldrig orka med allt plugg & stress på vardagarna.. eller hur?

Nu ska iaf jag & Elin mumsa på chips & dipp & kolla på tv igen ^^



Dårfinkar och Dönickar

Har suttit hela dagen och kollat på en gammal film :) Dårfinkar och Dönickar heter den.. Var verkligen skitbra!
Ni måste se den! Handlar om en tjej som flyttar & kommer till en ny skola och låtsas vara kille och så händer massa roliga saker..
Alla delarna finns på youtube det är bara att söka :)

Här är de två första delarna :




Spotify

Länken till min Spotify-spellista:

 http://open.spotify.com/user/emsan1995/playlist/01qxfp57lSChSrJXnjUxek

Bästa musiken :)

Helvetes jävla snö

Nej, glöm att jag tar på mig vinterskorna igen. Det ska vara vår nu! Vad är det för mening om allt smälter bort och så helt plötsligt blir det vinter igen?? Finns nog ingen som inte är trött på all snön nu. Snart är det ju april, då ska det inte finnas någon snö! Nej usch jävla skitland vi lever i.



För exakt 1 år sedan .. så ska det se ut!





20/3

Fan vad varmt det är ute nu! Och snön smälter och smälter, snart är väl allt borta! Wihoo! Det är fan för varmt med dunjackan nu.. fast jag hittade ingen vårjacka idag såklart. Men imorgon ska vi en sväng till stinsen, så då kan jag passa på att titta där. Idag utnyttjade jag iallafall presentkorten, runt 300 kr kvar på båda. Rätt nöjd med det jag köpt, brukar ju oftast ångra att jag köpte något varje gång jag shoppat.. så måste tänka ganska länge innan jag bestämmer mig. Elin däremot hittade på en gång massor med grejer.
Nu tänkte jag gå ner & vara lite trevlig.. har suttit vid datorn skitlänge. De kollar på 2012.... vågar jag kolla på den? Kommer säkert börja tänka så mycket på det där om jorden kommer gå under och sånt då.. bli helt knäpp alltså..
Men måste se ändå hehe.


Fredagsmys

Fredag igen! Vi har haft myskväll framför Let's dance & Solsidan som vi brukar :) Imorgon är det lördag och då ska man väl ta och komma iväg till Väsby centrum.. måste köpa lite nya kläder känner jag. En vårjacka vore inte dumt heller. Får passa på nu också när Elin Vill följa med, inte alltid hon har lust men nu har hon lovat! Jag har ju 1000kr-presentkort i hela Väsby centrum också! Inte helt fel :D
Nej, nu ska jag krypa till kojs är dödstrött.. Godnatt!


Seg söndag

Jag vet, har sagt det förut, men jag HATAR söndagar. Är alltid på så dåligt humör då.
Idag har slösat bort hela dagen på att plugga till omprovet i litteratur men verkar inte som jag fått in nåt i huvudet alls. SKIT.
Hmm.. undra om det är något bra på tvn idag? Just det! Parlamentet är ju kl halv 9, de e roligt det!
Imorgon är det Svenska Hollywoodfruar! Så jävla kuul! Hur blåsta får man bli? HAHA 


Längtar..

Solen skiner och jag vill uut! Men när man väl kommer ut är det massor av snö & kallt & inget att göra.. Önskar att det kunde bli vår nu. Då kan man göra många fler saker ute.. som att ligga på studsmattan och sola, eller sitta ute på altanen och plugga.. Men nej den där snön vägrar verkligen att försvinna. Känner mig så jäkla instängd här. Och jag har massor med pluggande som jag aldrig kommer igång med. Jag är en riktig fläskbit som bara sitter inne och inte rör på sig. Aldrig tränar man heller.. kommer aldrig igång med det heller. Måste börja på gymmet nästa vecka. Bestämt det nu.
Hur kan man längta så JÄVLA mycket efter våren/sommaren? Jag dör snart.

Här kommer några vårbilder från förra året


Tänk när sånna här ploppar upp.. känns väldigt långt till dess om man tittar ut












Snabbt inlägg

Hej bloggen, det var ett tag sedan! Har absolut ingen tid att skriva här på bloggen egentligen men nu måste jag skriva ett litet iaf! Fast det finns heller inget roligt att skriva om.. Håller på att plugga som vanligt.. går i skolan.. vardag, inget händer.. Fast nu börjar det bli mer ljust ute och solen skiner! Då blir man lite gladare.
Nu måste jag plugga vidare. Tjingeling

Hos grannen

Nu sitter jag hos mormor & morfars granne och har fått låna deras dator! Behövde skriva en skolgrej, så nu är jag klar med den & tänkte bara slänga in ett inlägg här på bloggen. Här händer inte så mycket, jag har färgat håret blondare, har tagit ett till hår i örat och äntligen gått på synundersökning. Måste skaffa glasögon.. fast bara att ha hemma. Typ när man kollar på tv och sånt. En sak till, jag har fyllt 15! Äntligen säger jag bara. Tråkigt att de inte har lov här uppe ännu, alla går i skolan hela dagarna så då kan man inte träffa någon..
Bara 1½ dagar till här uppe nu. Får hoppas att tåget hem inte blir inställt!

RSS 2.0