Svåra val..

Nu har jag då gått en hel vecka i Cybergymnasiet. Är 22 killar o 4 tjejer i min klass :o Skolan är vel helt ok och schemat är inget att klaga över, jävligt chill! Fast har börjat fundera om jag verkligen går rätt linje?? Och kan tyvärr inte säga att jag känner sån gemenskap med några i klassen. Det är typ mest spel o annat nördigt som gäller och jag fattar inte ett skit om vad de snackar om xD De andra är värsta gangsters och går ut o röker jämt o ständigt. O fyfan vad jag hatar att åka så långt till stan varje morgon!
Så nu funderar jag på att byta till naturprogrammet eller i värsta fall samhäll ifall jag inte kommer in, o nån annan skola typ i täby. Får se vart det finns plats!
Man ska ju ändå gå där i 3 år så man vill ju gärna trivas o så!

Hmm.

Jag borde verkligen göra om min bloggdesign..  Har haft den ganska länge..
Fast jag kom just på ett problem bara.. har nog glömt hur man gör :O

Hösten här redan!?

Så hemskt det här.. vart har sommaren tagit vägen? Helt plötstligt ligger det löv på gatorna och det är mycket kallare i luften än för bara några veckor sedan! Och om lite mer än en vecka börjar jag gymnasiet. Har nog en rätt tuff höst framför mig skulle jag tro. Fysik,kemi,teknik, o matte är inga lätta ämnen :S Nej jävlar vad man måste ligga i nu alltså! Har bestämt mig för att verkligen plugga det här första året. Man vill ju inte halka efter..
Fast nu ska jag inte prata om sånt här tråkigt mer! För sommarlovet är ju faktiskt inte slut ännu.

Btw, vad det svider i plånboken just nu.. gjorde idag mitt livs dyraste klädköp. Replay jeans för 1500 spänn!!
Kände mig som värsta rikemansbarnet när jag stod i kassan!
Men de var JÄVLIGT snygga! Älskar dem<3

In Sundsvall

Nu sitter jag i min egna lilla lägenhet uppe i Sundsvall. Hyr den av Larssons förstår ni ;) Väldigt bra två rum o kök plus balkong där man kan ligga och sola.
Nej kände att jag behövde åka upp till mina kära morföräldrar och hälsa på. Har inte varit här sen i påskas. Sen var det ändå så tråkigt hemma så bra med lite omväxling.
Tagit det årliga obligatoriska doppet uppe i Östtjärn idag. Härligt att simma lite! Var typ 22 grader i vattnet så kallt var det icke! Hoppas man fått lite färg idag också :)

RSS 2.0