Klassresa

Imörrn blir det upp TIDIGT SOM ATTAN!, ska vara i skolan halv 6 så 4 blir de väl nångång.. Vi ska åka med buss ner till småland nånstans där båten ligger. Blir borta i 3 dagar.. Ja, så får väl se om det blir trevligt eller inte..
Nu måste jag fortsätta packa. Alltid lika svårt det där att packa vad man ska ha med sig för kläder å skit.. -.-


Morsning korsning

Idag blev jag väckt kl 9. Sen satte jag igång och städade hela stugan, för idag kommer nån värderingsman som ska kolla på den. Det är inte ett lätt jobb att sköta en hel stuga helt själv. Förstår nästan vad jobbigt för vuxna när de måste hålla huset städat jämt. Bajstråkigt att diska också eftersom det inte finns någon diskmaskin här. Nej, ganska skönt ibland att bara ha ett litet rum att hålla ordning i som hos mamma. Fast om man bortser från städningen är en egen stuga riktigt gött!
Så nu har jag inget att göra nu när jag är klar. Booorde verkligen åka och skaffa mig en klänning att ha på viktors dop om en vecka... men orkar inte. Och klänning, det är och har nog alltid varit det svåraste som finns att köpa till mig. Finns ju inga snygga.. eller så är det jag som är kräsen. Men vafan, jag har alltid varit på något dop eller liknande, vad har man på sig? Jag har ju heller INGENTING hemma i garderoben som skulle kunna funka.. jo men en hoodtröja och jeans kanske isåfall?? I värsta fall får jag väl sno nåt at elin....


Tillbaka till skiten

Insåg igår kväll när jag satt vid datorn som vanligt ungefär vid 10,11-tiden att , MEN JÄKLAR!! Jag måste ju duscha!! :O
Så nu börjar de gamla tråkiga rutinerna igen.
Det nya schemat var ju inte det roligaste heller. Ingen sovmorgon, och sluta runt 4 varje dag. Massor med onödiga håltimmar också. Skit å bajs å piss
Bara att GILLA LÄGET Emelie!!
Nej, nu måste jag fixa till spanskaskitredovisningen sen vi var i barca. Redan NU saker att göra, jag undrar hur det kommer att bli i fortsättningen.. hugaligen!
Hej då inget att göra. Kommer faktiskt sakna dig. :'(


Vampires Suck (or not)

HAHAHHA den här måste ses! XD


Nu blidde de mycke text

Var väldigt länge sedan man var i väsby centrum så jag och elin tog en premiärtur dit idag för att testa de nya accesskorten. Pip-pip, hehe de va kul. Nej men det blev lite spenderande också.. köpte upp presentkortet. Det blev fyra klädesplagg och en kalender till skolan, en sån där man kan designa framsidan själv. Och såklart gick vi och satte oss å fikade på wayne's. De har universums jävla godaste latte där!! HÖJDPUNKTEN IDAG :D



Imorgon vet jag faktiskt inte vad man ska göra. Elin ska till grönan, jävla lyckounge. Hörru, åk Insane och Fritt fall åt mig!!
Eller jo, jag ska nog försöka ta mig in till täby och hämta ut mitt id-kort. Kanske..

Men sedan serni på onsdag ska jag och Wirre träffas och åka in till Kista och sen på torsdag tänkte vi gå på Ung08, eller tvärtom vi har inte bestämt ännu


HAHAHAHAHAHAHA

Jag tror jag avlider! x'D


Beställt posters

Nu har jag letat som en galning efter en bra och billig hemsida där det finns dessa posters. Och jag är inte den som ger upp när det är något jag verkligen vill ha.. Så, efter några timmars letande. Popartuk.com, tack för att ni finns! Och för att ni leverar till sverige! Inte dyrt alls blev det. ca 150 kr för båda två. Kommer att bli SKITsnyggt i mitt rum!!

 



Übertråkig dag

Gosh idag sov man länge, ända till halv 12.. Är skitseg idag, och vad ser man när man drar upp rullgardinen - skitväder.
Inte nog med det så blev dagens planer inställda, eller vad man säger.. Så får väl försöka komma på något annat att göra idag.

19 lediga dagar kvar....

The wedding singer

Sitter här uppe i min stuga och har filmkväll, med mig själv.
Ser på The wedding singer. Så göllig! Gillar att den utspelar sig på 80talet också! har nog sett den förut någon gång men det måste ha varit väldigt längesen så kommer inte ihåg hur det slutade.
Nu börjar den igen så ska fortsätta se (:




It's raining cats and dogs

Idag har det varit riktigt skitväder, det är helt okej om det regnar lite men inte när det öser ner och man blir dyngblöt så fort man sticker ut näsan! Nej inte ok. Men är man inomhus så är det skitbra med sånt här väder!

Har varit idag och fixat nytt leg :P Kunde bara inte stå ut med den gamla längre..
Bara det att min underskrift..öh bör nog träna lite på den alltså..






<3<3<3<3<3<3<3

Här är några bra låtar av Bullet For My Valentine!




Denna är också grymt bra!



En låt från deras senaste album, bäst!!



Jag har tvingat mig själv att kunna alla deras bra låtar, som dessa ovan har jag verkligen kämpat med att komma ihåg texten! Haha. Bara för att. 8D

Augusti redan!!

Hej bloggen det var ett jädrans bra tag sedan! Kanske dags att slänga upp ett inlägg.
Sommaren har bara sprungit iväg, usch vad hemskt att det redan är augusti! Vågar inte tänka på att skolan snart börjar igen, HEMSKA TANKE! Men ändå, det känns som sol och bad-tiden är över nu och man har ändå lust att ta på sig tjocka tröjor och sånt..

Jahapp, nu sitter jag iaf i min lilla stuga och halvkollar på Johnny English på tvn :P
Hoppas denna vecka blir liite rolig och händelserik och att nån har tid att träffas, vill ju inte slösa bort sista dagarna av sommarlovet framför denna burk, liksom vad ska man annars göra?



Jag & Marre när jag var i sundsvall förra veckan (:


RSS 2.0