Home sweet home


jag & elin på södra berget :)

Hejsansvejsan, nu e jag hemma! Var skitjobbig resa, fanns absolut inget att göra på tåget plus att någon hade klottrat över hela fönstret så man inte såg ut. Skönt iaf att vara hemma. Nu ska jag städa rummet och sen mysa framför tvn♥

bloggar från sundsvall

Hej! Är som sagt i s-svall nu , fick låna grannens data. Har precis varit hos frisören och färgat utväxt och gjort slingor, blev asbra! :) Lägger upp bild när jag kmr hem tror jag. Byebye!

Sundsvall

Kom precis hem från rebecca, vi hade skitkul igår!! Lägger upp bilder när jag kmr hem från sundsvall. Ska åka snart men kmr hem om en vecka! Seeya! ♥


19.58

Hej bloggen! Tänkte slänga in ett inlägg nu när jag ändå hade tid, för det blir inte så många på vardagarna, antingen har jag massa läxor & massor att göra eller så har jag ingenting att skriva, som nu tillexempel. Hmm.. Imorgon ska jag iaf köpa nåt att ha på mig på halloween. Blir väl på kära Kalaskompaniet, har sett att det finns ganska mkt bra där :D Hoppas jag hittar något och att det inte är för dyrt, och så måste jag ju köpa något till rebecca eftersom hon fyller år snart, och på fredag ska hon ha fest :D RoligtRoligt, Nu ska jag städa upp lite i mitt rum (ser förjäkligt ut, kläder över hela golvet xD) Och sen ska jag se på Andra Avenyn ♥


beccy & jag på kalaskompaniet xD

Playa del Sol



Nu ska jag se Playa del Sol♥

Pluggar..

Här kommer lite musik :)










Lördag

Denna dag har varit ganska bra, har tagit låång sovmorgon & bara slappat hela dagen. Sen på kvällen tog vi en sväng till farmor & lagade lasagne & hade sen myskväll :)
Neej, snart är det söndag igen, om typ 10 min! Det betyder pluggdag till max! Massor att göra. Men det är ju bara denna vecka kvar nu sen LOV! Gud va skönt det ska bli, ska som sagt åka upp till sundsvall & denna gång blir det extra kul eftersom miccan också ska dit! :)
Undra vem som vann Blog awards ikväll? Får kolla imorgon. Hoppas iaf på Foki!
Nu ska jag strax krypa till kojs, är rätt så trött, godnatt!☻♥


Fridaaay

Pust. Nu är det äntligen helg! Känner att jag jobbat stenhårt den här veckan. Idag till exempel satt vi kvar 3 timmar extra för att göra klart ett arbete. Skitjobbigt var det, men då slipper man i helgen iaf :)
Vet inte riktigt vad jag ska göra i helgen, får hoppas att någon har tid att hitta på nåt. Annars blir det väl att jag sitter hemma vid datorn & tråkar. Ikväll är det IDOL :D Skulle tydligen vara michael jackson-tema, hoppas Erik är bra :)♥


Torsdag



Supertråkig dag idag. Spanskaprov, gick väl bra för att inte ha pluggat :P Längtar tills nästa vecka! Då är det ju halloween! Iaf ska min elevensvalgrupp pynta skolan på torsdag kväll för på fredagen ska alla vara utklädda, skolan ska vara pyntad och helt nedsläckt! :D Var skitkul förra året, fast då var man en liten rädd 7a som inte ens visste att man skulle va utklädd men nu jäklar :) Får se vad jag ska vara för nåt. Kanske ha nån äcklig mask bara xD
Skönt att det är fredag imorgon! Nu ska jag hoppa in i duschen & sen göra läxor♥

Much to do..


Hinner inte sitta vid datorn, måste plugga, packa, välja kläder tills imorn, hjälpa till med maten, städa rummet & duscha. Usch jag vill bara slänga mig i soffan & kolla på tv!! Önskar man kunde byta liv med katten! Han bara slöar hela tiden. Haha, men jag får väl hålla ut tills lovet! Känns jättelångt kvar men men!
Måste kila! ♥

Hejsvej!

Brrrr. Det är iskallt ute nu! Imorse snöade det tillochmed! Har frysit som en gris hela dagen. Iaf, biologiaprov idag då, gick faktiskt ganska bra men fick sitta en halvtimma längre än lektionen var. Håller nog på att bli sjuk igen också :( Ont i halsen, huvudet, hostar..
Just nu längtar jag verkligen tills New Moon kommer på bio!♥ Gäller verkligen att vara på hugget och beställa biljetter till premiären innan de tar slut! Jag är nog inte ensam om att vilja se den. Lite mer än en månad kvar nu! :D

En soundtrack som ett band gjort till New Moon, vet inte ifall den kommer vara med i filmen men bra är den iaf :)

Måndag

Måndagen avklarad då :) Har fortfarande massor att plugga så det är väl det jag gör resten av kvällen. Hinner egentligen inte blogga, tog alldeles för lång tid att lägga upp det här inlägget! så, tjingeling sålänge! ♥

Plugg

Idag har jag bara suttit vid skrivbordet & pluggat biologi, fattar inte att det tar sån tid! En hel dag liksom. Bäst för mig att jag får bra på provet då. Medan jag pluggat har jag lyssnat på bla Tokio hotels nya album. Den var väl sådär, de har gjort bättre låtar! 

Här är en iaf :)


En kärlekshistoria

Kollar runt lite på youtube och hittade det här klippet, sjukt bra låt! Trodde det inte först, men filmen är från 1970! Den är hur som helst jättesöt♥ Om ni inte sett den ännu, gör det!


Darin - Viva la vida

Darin har gjort en skitbra cover på coldplays viva la vida!
Lyssna & njut♥

Stinsen

Gomörrn!
Idag blir det en sväng till Stinsen! Behöver köpa nya skor till vintern, men har ingen aning om vad för skor.. Blir väl som vanligt att jag köper något helt annat istället xD Sen ska jag plugga plugga plugga. Har massor av plugg den här helgen. Men gör nog det mesta imorgon.

Den här underbara låten hittade jag för ett tag sedan på candis blogg. Tack för tipset!
Så jäkla bra! ♥


Fredag!

Gud vad skönt att det är fredag! Fast veckan har gått väldigt fort ändå, antagligen för att vi hade studiedag i måndags :)
Idag efter skolan följde jag & beccy med till rebecca & gjorde ett skolarbete.
Sedan åkte jag hem & åt middag och sen kollade på Idol! Vem var bäst då? ERIK SÅKLART! Han är så jäkla söt! Låten var kanske inte så bra men han sjunger ju BÄST! Han vinner helt klart! Om jag fick bestämma iaf! Love him! <3

Ska också försöka fixa bloggdesignen i helgen om jag orkar, ganska trött på den jag har nu.

Erik i kvällens program! ♥


Jobbig dag

Hej bloggen! Igår red jag beccys häst, och så skulle jag galoppera över en äng som var alldeles för lerig & farlig, och så gick det för snabbt och han började skena & vi skulle bromsa så han gled flera meter typ och jag flög av & landade på rumpan xD Så nu har jag skitont i svanskotan. Och inte nog med det, vi körde streetdance idag i skolan, med en ny lärare typ som det verkligen var fart i. Först körde vi styrketräning, & sen fullt hålligång så man blev dösvettig vilket man aldrig brukar bli annars :S Så nu har jag sån jäkla träningsvärk & ont i hela kroppen & är såå trött. Lång & jobbig dag i skolan också. MEN imorgon är det ju fredag!! Nåt positivt iaf, haha.
Duschen next! Sen tvn ♥

Ny blogg igen

Bytt blogg igen! Tyckte namnet på förra var så dåligt, så jag får väl hoppas att jag trivs med detta namn för nu tänker jag inte byta blogg en gång till! Så synd att man inte bara kan byta namnet, vill ju ha kvar alla inlägg men men. Nya tag på denna då! :)

Blev precis klar med spanskaläxan, så nu blir det myskväll framför tvn med Andra Avenyn! Egentligen är det lite fånigt men eftersom jag följt varenda avsnitt sen det började måste jag se hur det går! :)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0