WEEEHOOOO





OH MY GOD. KAN INTE FATTA DET!! GISSA OM JAG ÄR LYCKLIIG!!???

Skitbra förband också, Escape The Fate och Funeral For A Friend!


16 NOVEMBER , LÄNGTAAAAAAAR!! :D:D:D:D:D:D:D


Skolan kan gå och skita

Jag är redan hur jävla less som helst på skolan. Och just nu är det MYCKET kan man säga. Till och med ska man behöva plugga repliker(?) till en töntig teater på svenskan. Ja, just det. Jag får i en kulturskola.
 -.- Nej, nu är det iallafall HELG och då ska jag passa på at njuta av varje liten sekund!! Ska försöka att inte tänka på skolveckan som kommer sen.. måste koppla bort det annars kommer jag att ha ångest hela helgen. Och det vill vi ju inte!
Nu ska jag gå ner till köket och äta något smarrigt, och sätta på lite music , är ensam hemma *tummen upp*!

Schoolphoto

Tjenamoss! Längesen igen. Flitig bloggare jag är!
Kom nyss hem efter världens jobbigaste idrottslektion. Fotboll. Ja det gick verkligen jättebra för mig.

Idag hade vi årets höjdpunkt : skolfoto. Antagligen blev det förjävligt som det brukar. Behövde iallafall inte sitta ner på klassfotot. Men det ska bli skönt att få byta ut den där hemska bilden från förra året som sitter uppe överallt i huset, på mammas jobb, hos farmor, eller vem vet var mer!

De senaste dagarna har jag fått en riktig funderare. Har flygit i mig att jag kanske vill klippa lugg.. eller åtminstone någon slags snelugg. Hur kul att ha samma frisyr hela jävla tiden.. Nej nu är jag trött på helveteskapet! Ska fan ta gå och klippa mig nästa helg! Passar på samtidigt som jag ska ta fler hål i öronen.
Stora frågan är bara: lugg/snelugg? hmmmmm
 


RSS 2.0